top of page
AnsPhotography_2021_business_OxyVitaeHogeweg_6P6A5998.jpg

Licht Therapie

Mensen zijn gevoelig aan kleuren. Via een masker kan u verschillende kleuren aangeboden krijgen afhankelijk van de gewenste golflengte    

LED Licht huidtherapie is effectief gebleken voor de behandeling van verschillende aspecten van huidveroudering. Meerdere studies hebben verbetering van fijne rimpels, gevlekte hyperpigmentatie, ruwheid en vaalheid aangetoond. Deze resultaten worden ondersteund door de productie van collageen en verhoging van de proliferatie.

LED-lichttherapie is het gebruik van specifieke golflengten van licht die energie afgeven die in veel toepassingen worden gebruikt. Dit staat bekend als fototherapie. LED staat voor Light Emitting Diode. Diodes geven energie af in de vorm van licht. Deze kleine diodes zijn compact, duurzaam, krachtig, helder, efficiënt en worden gebruikt om de bacteriën die vlekken veroorzaken te doden. Blauw LED lichttherapie helpt de bacteriën te doden die vlekken veroorzaken, vermindert ontstekingen en zorgt voor een algemeen verjongend effect op de huid.


Eigenschappen LED Gezichtsmasker:
1. Dood bacteriën die vlekken en puistjes veroorzaken
2. Geweldig alternatief voor orale medicatie
3. Voorkomt puistjes
4. Minimaliseert littekens

Toepassing LED Gezichtsmasker:
1. Verlicht vette acne.
2. Anti-aging, verminderen fijne lijntjes en rimpels, geeft de huid een gezonde gloed
3. Vermindert pigmenten zoals ouderdomsvlekken of sproeten.
4. Verstevigd de gezichtshuid en spant aan, ideaal voor de rijpere huid zonder elasticiteit.
5. Getraumatiseerde huid, zoals de pigmentlaesie of brandwond veroorzaakt door IPL-behandeling.


Functies:
Rood licht: Stimuleert de productie van collageen. Collageen is een essentieel eiwit dat wordt gebruikt om beschadigd weefsel te herstellen en om oud weefsel te vervangen. Het beste voor fijne lijntjes en zal ook helpen om grote poriën te verminderen.
Blauw licht: Bacteriën in acne bevatten Porphyrins; het blauwe licht kan Porphyrins doden vanwege de hoge affiniteit met deze golflengte. Het blauwe licht heeft bovendien een kalmerende werking die zeer effectief is voor overgevoeligheid.
Groen licht: De balans van het groene licht kan kleurpigment in balans brengen, fijne lijntjes verminderen, de ouder wordende huid voeden, het genezingsproces van de wond versnellen en littekens lichter maken.
Geel licht: Speciaal behandelde 590nm golflengte, verbetert de uitwisseling van zuurstof in de cellen, om hun energie aan te vullen, pigment te ontbinden, lymfatische drainage te bevorderen, ruwe huid, rimpels, behandeling van roodheid van de huid, enz. te verbeteren.
Paars licht: dubbel rood en blauw licht, dat twee fototherapie-effecten met zich meebrengt. Het heeft met name een goed effect op het herstel van de puistjes.
Licht blauw licht kan de celenergie geleidelijk verbeteren, om een ​​goed metabolisme te faciliteren.
Laser licht (wit) dringt diep in de huid door, versnelt actieve weefselmetabolisme, elimineert kleurvlekken en verbetert het uiterlijk van fijne lijntjes en slappe huid.

Contact

Adres :

 

Locatie 1 : Hogeweg 11A te 9320 Erembodegem; België

Locatie 2 : Dekkersveld 17 te 9450 Heldergem; België

bottom of page