top of page
Kailo 3.jpeg

Kailo - pijnpleister

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kailo pijnpleister

Iedereen ervaart op een bepaald moment in zijn leven lichaamspijn, vooral naarmate we ouder worden en onze tolerantie voor pijn afneemt. Als gevolg hiervan is de vraag naar snelle effecten in remedieproducten groot. Veel mensen vertrouwen op pijnstillende pleisters, die werken om ontstekingen te verminderen en spier-, gewrichts- en lichaamsongemakken te verlichten. Anderen die lichaamspijn hebben, nemen pijnstillers in de hoop dat het ongemak snel zal verdwijnen.

 

Pain Relief Technologies LLC introduceerde een volledig natuurlijke pijnstillende patch die snel naar de top van de markt is gestegen. Kailo Pain Relief Patch is een niet-transdermale, herbruikbare en innovatieve technologische pleister die is ontworpen om pijn op natuurlijke wijze in slechts enkele seconden te verlichten.

 

Volgens The Journal of Anesthesia and Pain Research werd de effectiviteit van de Kailo Pain Patch getest in een klinische proef. De resultaten van de tussentijdse klinische onderzoeken van Pain Relief Technologies en Clarity Science tonen een significante afname van pijnernst en pijninterferentie. Belangrijk is dat de proef een grote afname laat zien van gelijktijdige medicatie die wordt gebruikt om pijn te verlichten.

 

De Kailo Pain Relief Patch is ontworpen om te interageren met het natuurlijke elektrische systeem van uw lichaam om pijnsignalen te verminderen en u te helpen zich beter te voelen. Elke Kailo-patch bevat miljoenen micro-condensatoren die werken als een bio-antenne, waardoor de hersenen en de pijnlocatie duidelijker en effectiever kunnen communiceren. Deze condensatoren verhelderen de natuurlijke elektrische signalen van uw lichaam en verlichten geleidelijk de pijnsensatie in de hersenen, waardoor pijnlijke symptomen op natuurlijke wijze worden verlicht.

 

Kailo-recensies: hoe de volledig natuurlijke patch levens heeft veranderd

 

Naast klinische proeven die de doeltreffendheid van Kailo aantonen, hebben veel mensen Kailo gebruikt en hebben gezien hoe het hun leven als bij toverslag transformeerde.

 

Hier is het verhaal van een gebruiker over hoe hun leven is veranderd als gevolg van Kailo's volledig natuurlijke effect:

 

“Ik heb 5 jaar geleden een longoperatie ondergaan en heb sindsdien elke dag pijn. Ik heb fysiotherapie, acupunctuur, cryotherapie en verschillende zenuwpillen geprobeerd, maar het enige tot Kailo dat hielp de pijn te verminderen was Oxy. Ik draag nu ongeveer 2 maanden twee Kailo-pleisters en heb de hele tijd geen pijnstiller genomen." -Cary P

bottom of page