Diepe Infrarood, Pressotherapie en EMS

1) Pressotherapie

 

Pressotherapie is een techniek die de bloedcirculatie gaat verbeteren, alsook lymfemassage en vermindering van cellulitis geven.  Het wordt aangeboden via een pak waarin 9 zones zitten die ritmisch gaan opgeblazen en afgelaten worden waardoor een massage ontstaat. Hierdoor wordt bloed en lymfe voortgestuwd en ontstaat er een betere circulatie.  Het gebruiken van een anti -cellulitiscrème versterkt het effect op cellulitis.

Met deze techniek kunnen we de druk opvoeren tot 120 mm Hg, afhankelijk van de noodzaak.

 

Voordelen : 

- Vermindering van cellulitis

- Verbeteren van verminderde lymfedrainage en veneuze return

- Verbeteren van de bloedcirculatie

- Het aanbieden van een zachte en comfortabele massage

- Voorkomen en behandelen van varices

2) Diepe infrarood - therapie

Het verschil tussen diepe en oppervlakkige infrarood therapie ligt in de golflengte van de stralen.  Oppervlakkige stralen hebben een langere golflengte en gaan niet zo diep in de weefsels doordringen, terwijl diepe kortere golflengtes hebben en zo diep in de weefsels en spieren een opwarming veroorzaken.  Wanneer de temperatuur 70°C bedraagt zullen de stralen 4 tot 7 cm diep kunnen doordringen en zo overtollig vetweefsel oplossen, spieren opwarmen en zo hun pijnlijke krampen wegnemen, verhogen van de bloedcirculatie om wonden te genezen en het verminderen van rimpels, kraaienpootjes en huidlijntjes.

Voordelen :

- Ongewenst vetweefsel oplossen

- Verminderen van cellulitis

- Verminderen van spierpijn

- Uitscheiden van toxines uit het lichaam

- Verhogen van de bloedcirculatie

3) Elektro Magnetische Stimulatie

Door het creëren van een elektrische puls op speciale punten op het lichaam ontstaat er een regulatie van het bio-elektrische en endocriene systeem en een verhoogd metabolisme, waardoor er een merkbaar effect ontstaat op gewichtsverlies en versterkte huidspanning.

Er zijn in dit toestel 8 paar pads die op welbepaalde plaatsen op het lichaam geplaatst worden, afhankelijk van de plaats waar u wil vermageren (dit kan ook gebeuren na een lichaamsanalyse).

Contactformulier

 Adres : Hogeweg 11A te 9320 Erembodegem; België

Tel. + 32 (0)468/54.31.09

Bekijk ook onze Facebook pagina :

  • Facebook

Aangezien vele van deze behandelingen geen erkenning hebben in België, of nog niet bestaan in België, worden ze door de wet aanzien als experimentele behandelingen.  

Het uiteindelijke resultaat kan afwijken van het effect voorgesteld op de site.

Deze site is bedoeld voor informatieve doeleinden en vervangt geen medische consultatie.

© 2023 by ITG. Proudly created with Wix.com